Începând cu luna ianuarie 2017, Scoala de dans Espansivo vă propune cursuri noi de salsa, bachata și merengue. Stiți cu siguranță că este vorba despre dansuri energice, senzuale și pline de grație, rețeta perfectă pentru a răspunde rezoluțiilor pe care le avem cu toții la sfârșit de an de a ne mișca mai mult, de a cunoaște oameni noi, de a arăta mai în formă, de a ne descoperi noi pasiuni… și lista poate continua.

Instructorii noștri, Lorenzo și Irina, au o experiență bogată și valoroasă grație evenimentelor naționale și internaționale la care au participat de-a lungul anilor, ca de exemplu Europa Bachata Masters la Milano, Salamanca Bachata Festival și Athens Latin Weekend.

Noua grupă de începători va debuta pe 12 ianuarie 2017. Cursurile vor avea loc marțea și joia de la ora 20.30 la sala noastră complet renovată din Strada Semicercului nr. 56, sector 1, București.

Numărul locurilor este limitat. Abonamentul lunar de 8 ședințe costă 119 RON. Abonamentele achiziționate până pe 20 decembrie 2016 beneficiază de o reducere de 20%. Pentru detalii suplimentare sau întrebări, vă invităm să vizitați site-ul nostru www.dansam.ro sau să ne contactați la 0721.326.726.

Vă așteptăm să ne bucurăm de energia unui nou an! #dansamsalsa

 INSCRIE-TE ACUM LA CURSURI 

captcha
Introduceti codul de securitate in campul de mai jos.