This page was exported from STARE DE FAPT [ http://staredefapt.ro ]
Export date: Mon Sep 24 23:06:20 2018 / +0000 GMT

Prinși cu zăpada în fața sediului, liberalii o dau în scenetepnl rovine Dumnezeu a deschis robinetul și la sfârșit de martie ne-a dat zăpadă. Și în timp ce ningea o mai și viscolea ca să se așeze mai bine. 

Ca unul care a făcut niște nopți albe iarna cu drumarii, ca să văd cum se desfășoară deszăpezirea vă pot spune că intervenția utilajelor în timp ce zăpada este viscolită este inutilă.

Înțeleg că utilajele nu au fost cele care trebuiau să intervină dar cele care au fost nu au stat nici o secundă. S-a circulat greu, nu spune nimeni că nu a fost așa, dar odată viscolul oprit s-a văzut diferența.

Liberalii au profitat de zăpadă și viscol, și au sărit la gâtul administrației locale, în timp ce în fața sediului lor de partid din Rovine nu ]și dăduseră zăpada.

Câțiva tineri  i-au luat la rost, s-au dus și le-au deszăpezit sediul, și au pus filmarea pe Facebook. Liberalii în loc să bage capul în zăpadă de rușine, l-au scos la înaintare pe unul Câplea, care îl acuză pe primarul Genoiu că el a pus la cale o scenetă și se scuză că nu a făcut curățenie în fața sediului din Rovine că nu îl folosesc iarna.

Auzi mă Câplea, și daca nu îl folosiți iarna, cine trebuie să faca mă curat în fața clădirii? Lasați zăpada acolo,  până se topește. Ia răspunde tu, că văd că ai capul mare, cât o baniță. Ia mă lopata și fă curățenie în fața sediului, lasă scenetele, că joci numai roluri proaste în cele puse la cale de partidul tău.

 

 


Powered by [ Universal Post Manager ] plugin. MS Word saving format developed by gVectors Team www.gVectors.com