Lettergrootte
A | A | A

Eťn aanspreekpunt voor alle zorg en services

Bij Excellent Leven heeft u gedurende de zorgverlening een vast aanspreekpunt: uw persoonlijke assistent. Wanneer u zich aanmeldt komen we bij u langs om u allereerst te leren kennen; wie bent u en wat zijn uw wensen? Iedere cliënt is anders en heeft unieke behoeften. Samen wordt er bekeken wat het beste bij u en uw situatie past. Naar aanleiding van dit kennismakingsgesprek wordt er een klein team van zorgverleners rondom u samengesteld. Afhankelijk van de klik wordt er een persoonlijke assistent voor u aangewezen en bepaalt u zelf wie deel uit zullen maken van uw vaste, vertrouwde zorgteam voor de langere termijn. 

Uw zorgverlening, uw zorgteam

Maar ook gedurende de verdere zorgverlening blijft uw persoonlijke assistent zorg dragen voor uw wensen op medisch en sociaal gebied. Privacy, comfort en persoonlijke aandacht staan hierbij centraal. Heeft u wensen omtrent de tijden van zorgverlening? Ook deze stemmen wij geheel af op uw behoeften. Ook wanneer uw situatie of uw behoeften veranderen, veranderen wij met u mee. Op deze manier houdt u de regie in eigen handen, hét uitgangspunt van zorg aan huis. Onze cliënttevredenheidsonderzoeken bevestigen onze persoonlijke aanpak en betrouwbare reputatie als onze sterkste punten. Ook is Excellent Leven ISO-gecertificeerd, een tastbaar bewijs van onze kwaliteit. Ervaar het zelf en neem, geheel vrijblijvend, contact met ons op om u van verdere informatie te voorzien.
 

Vanzelfsprekend beschikken onze zorgverleners over de juiste deskundigheid om in uiteenlopende situaties optimale individuele zorg te kunnen geven. Indien gewenst, kan de coördinatie van alle zorg overgenomen worden. Uiteraard gaat alles te allen tijde in overleg met u, uw zorgvraag is leidend voor ons.
 

Aanvullende services

Excellent Leven biedt naast particuliere thuiszorg vele andere services die door uw persoonlijke assistent geregeld kunnen worden. Het kan maar zo zijn dat u op dit moment geen behoefte heeft aan één van onze Excellent Services, maar dat u onverwachts personenalarmering, huishoudelijke hulp of boodschappenservice nodig heeft. Uw persoonlijke assistent kan u hiermee direct van dienst zijn.

 

Sociale kaart

Wilt u weten welke aanvullende instanties op het gebied van zorg, welzijn, wonen en inkomen zich in uw omgeving bevinden? Klik dan door naar de sociale kaart van de verschillende gemeenten in ons werkgebied: Naarden, Bussum, Hilversum, Huizen, Laren, Blaricum, Weesp, Muiden. Op deze digitale gemeentegidsen vindt u informatie, adressen, producten en diensten en handige links naar websites over zorg, welzijn, wonen en inkomen. Samen met u kunnen we de sociale kaart bespreken. Tevens vindt u ons op KiesBeter.nl.