http://www.westcomtrade.ee/

WESTCOM TRADE OÜ grundades år 2006 och till en början var vårt huvudsakliga verksamhetsområde förmedling, största delen av detta i anknytning till glas. Under tiden började vi genomföra allt fler glasprojekt och hösten 2010 bestämde vi oss för att fokusera på erbjudande av glaslösningar och för klarhets skull göra det under vårt eget varumärke WT Klaas. Vi har varit så pass duktiga i vår verksamhet att vi år 2008 tilldelades titeln Framgångsrikt estniskt företag.

Men det betyder inte att vi nu vilar på lagrarna. Vår mission är fortfarande att garantera alla vänlig service, oklanderlig kvalitet och naturligtvis glaslösningar som får en att le av tillfredsställelse. Vi vill att WT Klaas ska vara ett namn som symboliserar en trevlig och saklig samarbetspartner som man kan lita på.
För att garantera bästa resultat försöker vi hålla oss ständigt informerade om nya tekniska lösningar och trender i glasvärlden. Därutöver garanteras kvaliteten genom våra ovärderliga erfarenheter – vårt teams stöttepelare har sysslat med glas på professionell nivå i redan drygt 17 år!
Bästa lösningar på bästa idéer – WT Klaas!