Welkom bij Blog2Blog.nl

Blog2blog.nl is een nieuw fenomeen op internet. Bij Blog2Blog kan je je eigen weblog c.q. Blog maken op het internet. Hiermee kan je al je familie, vrienden, bekenden en onbekenden deel uit laten maken van jouw interesses.

Je kan het zo gek niet bedenken waar je een blog2blog over kan schrijven. Probeer het zelf, klik hierboven op de button Registeren en begin je eigen avontuur meteen!

een weblog in 3 simpele stappen:

  • 1Aanmelding
  • 2Creëer Profiel
  • 3Kies Template
 

laatse 5 berichten

Guiches weer compleet 24 Jan 2018
door dio57

In verband met de CLL die ik heb, moesten er CT-scans gemaakt worden.Omdat dan al je piercings uit moeten, is dat ... (meer)

Vaarwel
door maureenbol

Onlangs ontving ik een envelop met daarin een kerstkaart die ik zelf verstuurd had. Op de kerstkaart een geeltje, of wel... (meer)

Brochure Transgender, Geloof en Kerk
door Manuel

Eerste brochure Transgender, geloof en kerkEr is de laatste jaren steeds meer aandacht voor transgenders: mensen di... (meer)

Over Stephen Hawking en onbegrijpelijke zaken
door Renaadsel

Een paar weken geleden heb ik echt een prachtige film gezien op Netflix: The Theory of Everything. Prachtig! Een verroma... (meer)

Mosel Open 2017
door sdel

Het was weer als vanouds aan de Moezel. Lekker weer en een opbouwende lijn bij het vliegen. Een fantastische taak van 80... (meer)

British en Dutch Open
door sdel

Ook gaan we naar st. André les Alpes in september om daar weer eens te vliegen. De verhalen volgen later!

German Flatlands
door sdel

Deze gaan Jeroen en ik meemaken dit jaar. Op naar Altes Lager. Eens zien dat we h et iets beter gaan doen dan vorig jaar... (meer)

Zuid-Engeland in de zomer
door sandersylvia

Dat jaar wordt het cinque terra en de bloemenrivièra. Het is een keer wat anders en moet erg mooi zijn. De eerste boekj... (meer)

This is PC Health Advisor And It Is Great
door spuffy

However the tool hasn't simply wrecked the time for Hacking professionals's workers. In an email from November 1... (meer)

De werkgroep transgender, religie, levensbeschouwing en ethiek
door Manuel

De werkgroep transgender, religie, levensbeschouwing en ethiek is een interreligieus organisatie voor reli... (meer)

random blog