<<  Σεπτέμβριος 2018  >>
 Δε  Τρ  Τε  Πε  Πα  Σα  Κυ 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 515
Σάββατο, 07 Μαρτίου 2009 19:37

Τη ΣΚΥΤΑΛΗ του ΔΗΜΑΡΧΟΥ

 

 

 

 

 

ΕΒΔΟΜΗ
7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009

Τη ΣΚΥΤΑΛΗ του ΔΗΜΑΡΧΟΥ θα διεκδικήσει ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΣ

Σε προγραμματισμένη συνάντηση που είχε την περασμένη Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου, ο Αντιδήμαρχος Γρηγ. Κωνσταντέλλος με τους εκπροσώπου του τοπικού Τύπου της περιφερείας μας, ανακοίνωσε την απόφαση του να είναι Υποψήφιος Δήμαρχος Βούλας, επικεφαλής Συνδυασμού της Νέας Γενιάς, με σκοπό να φέρει ένα πνεύμα ανανέωσης και εκσυγχρονισμού - όπως είπε ο ίδιος - στη μοντέρνα αντίληψη διοίκησης που απαιτούν οι καιροί. Την γνωστοποίηση είχαμε κάνει ήδη από το περασμένο φύλλο της «7ης», μις και μας βρήκε η συνέντευξη «στο τυπογραφείο» αλλά όπως είχαμε γράψει, επανερχόμαστε με λεπτομέρειες.

Κυριακή, 01 Μαρτίου 2009 19:37

Εθεσε υποψηφιότητα

 

 

 

 

 

Την πρόθεση του να διεκδικήσει  το δημαρχιακό θώκο της Βούλας ανακοίνωσε ο Γρ. Κωνσταντέλος. Ο μέχρι σήμερα αντιδήμαρχος Βούλας, στο εγχείρημα του αυτό θα βρει μπροστά του τον πρώην Δήμαρχο Αγ. Αποστολάτο, τον Ανδρέα Κάσδαγλη και τον Δημήτρη Ράπτη. Αν μη τι άλλο η προεκλογική αντιπαράθεση στη Βούλα αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

 

 

 

 ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2009
 
H ηλεκτρονική πινακίδα στο τρίγωνο, έναντι του Ασκληπιείου, σταμάτησε να μεταδίδει διαφημιστικά μηνύματα, μετά από επισημάνσεις δημοτικών συμβούλων και του Εξωραϊστικού Συλλόγου Κάτω Βούλας σε δημοτική συνεδρίαση.
Και το καταγράφουμε στα θετικά του Αντιδημάρχου Γρ. Κωνσταντέλλου, που δέχθηκε τις επισημάνσεις της επικινδυνότητας, αντίθετα προς το Δήμαρχο ο οποίος θεωρεί ότι: «για μένα κακώς έσβησε η ταμπέλα. Δεν έχουμε καμία όχληση, ούτε από την Τροχαία, ούτε από το ΥΠΕΧΩΔΕ». Οι τρεις τουλάχιστον Δημοτικοί Σύμβουλοι και ο Εξωραϊστικός Σύλλογος - δηλαδή οι πολίτες - δεν υπολογίζονται από τον κ. Δήμαρχο. Τέτοιο σεβασμό στον πολίτη που τον εκλέγει και τον εμπιστεύεται (όπως είπε)

 

 

 

 

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ
ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2009
 
Την πρόθεση του να διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο της Βούλας ανακοίνωσε ο Γρ. Κωνσταντέλλος. Ο μέχρι σήμερα αντιδήμαρχος Βούλας, στο εγχείρημα του αυτό θα βρει μπροστά του τον πρώην Δήμαρχο Αγ. Αποστολάτο, τον Ανδρέα Κάσδαγλη και τον Δημήτρη Ράπτη. Αν μη τι άλλο η προεκλογική αντιπαράθεση στη Βούλα αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2009 19:37

Πρωτοφανής για τα δεδομένα της πόλης

"ΠΡΩΤΗ"
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2009Πρωτοφανής για τα δεδομένα της πόλης η πρώτη συγκέντρωση του υποψηφίου Δημάρχου Βούλας κ. Γρηγόρη Κωνσταντέλλου


Την ιδρυτική διακήρυξη του δημοτικού του συνδυασμού με όνομα «Βούλα -Πόλη για να Ζεις» πραγματοποίησε την Κυριακή 22 Νοεμβρίου στην κατάμεστη κεντρική αίθουσα του Divani -Apollon Palace, παρουσία σχεδόν 2000 συμπολιτών του, o υποψήφιος Δήμαρχος, κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος. Η αποκάλυψη του ονόματος του συνδυασμού «Βούλα - Πόλη για να Ζεις» αλλά και του λογότυπου έγινα δεκτά με ενθουσιώδης χειροκρότημα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσία του Δημάρχου Βούλας, κ. Γιώργου Μάντεση, ο οπο ος έχει δηλώσει ότι δεν θα ε ναι εκ νέου υποψήφιος. Ο κ. Κωνσταντέλλος, για πρώτη φορά σε ανοιχτή συγκέντρωση, ξεκαθάρισε ότι διεκδικεί τη σκυτάλη και ότι θα είναι υποψήφιος για τη θέση του Δημάρχου Βούλας στις εκλογές του 2010.

H Βούλα και ο κόσμος της
05/2010

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ
Φταίνε οι κερδοσκόποι και οι αγορές ή το ξερό «ευδαιμονικό» μας το κεφάλι

Γρηγόρης Κωνσταντέλλος
Κυβερνήτης Πολιτικής Αεροπορίας – Οικονομολόγος
Υπ. Διδάκτορας Δημοσίων Οικονομικών
Υποψήφιος Δήμαρχος Βούλας


Θα αποφύγω το πειρασμό να ασχοληθώ με θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης ή με θέματα που άπτονται της λειτουργίας της πόλης και της καθημερινότητας των κατοίκων της, θεωρώντας ότι τα Εθνικά οικονομικά δρώμενα την περίοδο αυτή έχουν συγκριτικά μεγαλύτερη σημασία, αφού τείνουν να επηρεάσουν την δράση μας σε ατομικό (οικογενειακοί προϋπολογισμοί) αλλά και σε συλλογικό επίπεδο (οικονομικά Δήμου).

Τους τελευταίους μήνες όλοι μας έχουμε γίνει κοινωνοί μια μακράς, τις περισσότερες φορές όχι ευχάριστης, κουβέντας γύρω από τα δημόσια οικονομικά και την κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί η χώρα μας. Λέξεις όπως δημόσιο χρέος, έλλειμμα,  διατραπεζικό επιτόκιο δανεισμού, Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, spread κ.α. έχουν μπει στην καθημερινότητά μας. Πολλοί από τους όρους αυτούς είναι κατανοητοί, αν και η ανάλυσή τους καταδεικνύει το πόσο σύνθετοι μπορεί να είναι, ενώ κάποιοι άλλοι είναι σχεδόν άγνωστοι.  Η βασική λειτουργία του μηχανισμού δημοσίων οικονομικών που θα προσπαθήσω να περιγράψω παρακάτω, είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει όσους φυσικά ενδιαφέρονται, στην κατανόηση του μηχανισμού αφενός, δίνοντας συγχρόνως την δυνατότητα στον κάθε αναγνώστη να βγάλει τα συμπεράσματά του για το που πραγματικά βρίσκεται σήμερα η Ελληνική οικονομία και πόσο ρεαλιστικά είναι αυτά που  οι πολιτικοί φορείς διακηρύττουν και τα ΜΜΕ αναπαράγουν.