turust.fi

Juho Mäkelä ja Ville Runola Try-Out -sopimuksilla TuTOon

Juho Mäkelä ja Ville Runola try-out -sopimuksilla TUTOon

Harjoituskautensa aloittanut TUTO Hockey on saanut ryhmäänsä mukaan kaksi uutta pelaajaa. Sekä hyökkääjä Juho Mäkelä että maalivahti Ville Runola tavoittelevat koeajan kautta paikkaa joukkueesta.

 

Työteliäs joukkuepelaaja

21-vuotias hyökkääjä Juho Mäkelä saapuu Turkuun Keuruun ja Rauman kautta. Alun perin Huittisista kotoisin oleva Mäkelä edusti viimeisen viiden kauden ajan Rauman Lukon juniorijoukkueita, pelaten muun muassa 118 ottelua Nuorten SM-Liigassa. Kuluneella kaudella hän pelasi myös 12 ottelua Mestiksessä KeuPa HT:n paidassa tehoin 1+0.

TUTO Hockeyn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittolan mukaan kyseessä on työteliäs joukkuepelaaja, joka tuo joukkueeseen kaivattua kilpailua pelipaikoista.

”Mäkelän try-out tuli meille hyvään saumaan, ja on erittäin mielenkiintoista päästä mittaamaan miehen tasoa. Todella työteliäs joukkuepelaaja, joka heittää joka päivä haalarit päälle joukkueen eteen ja tuo lisää kilpailua pelipaikoista.”

 

Kansainvälistä kokemusta maalinsuulle

Maalivahtiosastolle TUTO saa täydennystä 24-vuotiaan Ville Runolan try-outin myötä. Raisiolaislähtöinen maalivahti ehti junioriurallaan edustaa muun muassa Espoon Bluesia, Rauman Lukkoa sekä Turun Palloseuraa. Edellisen neljän kauden ajan Runola puolestaan pelasi Clarksonin yliopistossa NCAA-yliopistosarjassa. Myös tuore maalivahtivahvistus miellyttää Aittolaa.

”Runola lähti aikanaan rapakon taakse A-nuorten SM-sarjajoukkueen ykkösmaalivahdin tontilta. Pohjois-Amerikassa hän pelasi, opiskeli ja harjoitteli erittäin kovatasoisessa sarjassa. Tässä vaiheessa hänen try-out sopi meille erinomaisesti, ja hän pääsee näyttämään kykynsä seuraavan kuuden viikon aikana.”

 

Yksi hyökkääjä kiikarissa

Tuoreiden vahvistusten myötä TUTOlla on nyt kasassa sopimukset 19 kenttäpelaajan ja yhden maalivahdin kanssa, jonka lisäksi try-outilla paikkaa joukkueesta tavoittelevat Mäkelä, Runola ja Johan Elfvengren. Aittolan mukaan joukkueeseen haetaan vielä ainakin yhtä hyökkääjää.

”Joukkuetta on rakennettu läpi kesän rauhallisesti ja harkiten. Uskoisin, että ainakin yhden hyökkääjän tulemme vielä hankkimaan, ja vaihtoehdot sille tontille ovat hyviä. Haemme tässä vaiheessa nimenomaan oikeanlaista pelaajaa.”

 

 

Ensi kaudella kaukalossa nähdään TUTO, joka on motivoituneempi ja nälkäisempi kuin koskaan aiemmin. Nyt SINULLA on mahdollisuus nähdä kaikki edustusjoukkueen ja A-nuorten runkosarjan kotiottelut, vain 99€ yhteishintaan. Katso lisätiedot ja hanki oma TUTO-korttisi TÄSTÄ!

Yhteistyössä

Yhteistyökumppaneidemme tiedotteita