Loading...
Fostul antenist Ionuț Cristache transformă TVR în casa penalilor! Încă un condamnat și-a spus oful la televiziunea publică! – Circul Politic

Fostul antenist Ionuț Cristache transformă TVR în casa penalilor! Încă un condamnat și-a spus oful la televiziunea publică!

Realizatorul TVR, Ionut Cristache, a invitat din nou un penal in emissiunea sa de la TVR, „Romania 9”. Cristache a gazduit in emisiunea sa, saptamana trecuta, si interviul lui Cristoiu cu infractorul Sebastian Ghita, material care a fost difuzat atunci de inca alte trei posturi de televiziune.

Marti seara, Cristache nu a dorit sa-si dezamageasca fanii, astfel incat a invitat in emisiunea sa tot un infractor. Este vorba de fostul sef al ANI, Horia Georgescu, care a fost condamnat recent la patru ani de inchisoare cu executare. El a vorbit lacrimand despre ziua in care a fost arestat de DNA.

„A fost o zi foarte grea. Cea mai grea zi a vietii mele. Si era intr-un context foarte complicat al vietii mele. In ziua in care am fost retinut tatal meu era internat in spital si urma sa-si monteze un stimulator cardiac, sotia mea era insarcinata. Consumul emotional a fost urias. Am inteles ulterior de ce a trebuit sa fiu arestat in acea zi. Pentru ca a doua zi era de serviciu domnul judecator Selaru, care a dispus arestarea preventiva. Din punctul meu de vedere avea obligatia sa se abtina, pentru ca am stat la multe mese impreuna si bunul simt dicta ca dumnealui sa se abtina,” a declarat Horia Georgescu.

Georgescu a mai spus ca George Maior l-a indemnat sa nu demisioneze.

„Am simtit ca unele lucruri derapeaza si am vrut sa-mi dau demisia. Au fost cateva persoane care m-au impiedicat. Au fost cativa sefi de institutii, printre care George Maior, care mi-au spus ca nu e momentul politic sa demisionez pentru ca s-ar putea interpreta politic si nu am facut nimic ilegal. Relatia mea cu el a fost una de prietenie, care a depasit granita unei relatii institutionale”, a mentionat Georgescu.

Sursa: aktual24.ro

Fostul antenist Ionuț Cristache transformă TVR în casa penalilor! Încă un condamnat și-a spus oful la televiziunea publică! was last modified: martie 20th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close