stormen berit hette hon va?


my new


update för att jag är så dålig på att skriva ofta

den här veckan har gått så sjukt fort! till att börja med har jobbet haft väldig fokus på versace-kollektionen som vi släppte i torsdags. det var rena rama texas skulle jag vilja påstå. så torsdagen bara flög förbi, men himla roligt. massa folk - både kunder och på jobb. onsdagen hade vi ett versace-event med inbjudna gäster och lite annat folk, också roligt även om jag missade själva eventet då jag fick den stora äran att stå på home hela kvällen. där var det ungefär 10 personer på hela kvällen. men det gick bra, smög ner lite då och då och kollade läget. verkade great. måndagen och tisdagen var ungefär som en gröt, jag märkte inte av dem alls egentligen. sen kom fredag och det kändes som ännu en tisdag. även lördagen hade tisdagskänsla och det gjorde mig faktiskt inget att jobba då. kvällen bjöd på avskedsfest för johan hostad av mimmi och flickorna. massvis med folk och vi slutade upp i en källare på natsjonalteatret där det dansades förfullt hela natten. idag har det varit ganska lugnt. lunch med granström och solsidan-maraton här hemma. nu har jag precis slagit på the shining som kvällsfilm. utöver det har det inte skett så mycket direkt. inte mycket med privatliv att skryta om direkt. jag har mest varit ganska så trött. en grej förresten, nu är det officiellt och jag kan alltså berätta för alla (de få?) som tittar in här ibland att jag klättrar sakta men säkert uppåt i min karriär. från och med första december blir jag avdelningsledare för home-avdelningen. ska bli dödsspännande och se hur det går. tror jag ska klara av det men det återstår att se. massa siffror och sånt, men det blir nog bra. kände att jag behövde lite förändring så detta kom i helt rätt tid.

veckan som kommer blir ganska vanlig gissar jag på. ska försöka hinna med att träffa lite vänner och så, men annars inget speciellt. tänkte försöka boka in en tatueringstid också. tatueringstarmen suger efter bläck så att säga. ska även försöka hinna hem till karlskoga och bronx till helgen och träffa allt och alla. det var längesen nu. dessutom ska jag träffa den nya lilla stjärnan i örebro, melker, som ju faktiskt är min gudson! minnsan minnsan.

ps. jag längtar efter julafton. ds.

kärlek
lala

bubbelubb! friday!

den här helgen inkluderar så mycket roligt! för det första, idag ska jag mest pyssla hemma och slå in johannas paket. sen ska jag kanske träffa henne och ida som är här på besök en tur. de ska käka något men jag är proppmätt just nu, men sällskapa går ju! sen ska jag se på film och klappa ulla hela kvällen och bara ta allt med ro. imorgon ska jag sova ut ordentligt och sen ska jag med nicke på stan på jakt efter outfit till honom för kvällens bravader. jag måste hitta blommiga strumpbyxor, var man nu gör det? senare vid halv 6 snåret ska jag, tillsammans med tusentals andra, gå ett fackeltåg emot päls som NOAH annordnar (en fin djurrättsorganisation jag precis gått med i). efter det bär det av emot fröken möllers födelsedagsfirande. åh. fina fina helg. dessutom fick jag en glad nyhet på jobbet idag. love it! riktigt riktigt positiv känner jag mig just nu.

KÄÄÄRLEK
lala

fredagsrebus


bös


17.02

jag har ungefär noll att skriva. mitt huvud är fullt men jag får inte ut något annat än blaj när jag försöker. helst skulle jag vilja skriva en hel bok. en helt egen bok. men jag vet inte alls hur det skulle gå till då jag tydligen har tappat hela mitt ordförråd, min fantasi och min glöd till text. det suger, att inse att jag inte längre är så kreativ jag vill. jag gillar inte att vara vuxen och att inte gå i skolan. jag har ingen ork och tid till att göra såna saker som jag brukade älska att göra. skriva. fotografera. jag har ingen glöd kvar. suck. jag borde ta nya tag. hoppa ur dåliga mönster och komma ihåg vad jag förut kände och ville. jag har lovat någon det, för många år sedan. egentligen borde jag försöka mer än jag gör just nu. jag använder inga känslor längre. jag känner inte. jag tror att det var i samma skede som jag förlorade förmågan att känna som jag tappade glöden till allt vad kreativitet heter. och hela tiden känner jag att jag inte kan skriva något sånt just här eftersom det misstolkas och folk blir oroliga. givetvis är det här bara överdrivet (åter igen är det jobbigt att inte bara kunna skriva av mig utan att behöva förklara och försvara mig) MEN! jag mår inte dåligt, så ingen behöver ringa och vara orolig. jag behöver bara ventilera med mig själv och få saker nedskrivna så de förhoppningsvis hoppar ut ur skallen på mig och jag blir lite mera tom. så jag kan fylla upp huvudet med andra saker istället. positiva saker. kreativa. det är allt jag försöker och vill.