Влада покрила минусе Бугарске мотоциклистичке федерације

Влада је одлучила да додели допунска средства Министарству за омладину и спорт којима ће бити покрити дугови Бугарске мотоциклистичке федерације Међународној мотоциклистичкој федерацији (FIM). Са данашњим даном домаћа федерација дугује 850 хиљада евра фирми Grand prix Bulgaria која држи права на одржавање светских и европских шампионата у Супермото дисциплини и Мотокросу. Тај ће минус бити измирен додељеним средствима. Због својих задужења Бугарска мотоциклистичка федерација је изгубила и своју лиценцу.

Више из ове категориjе
Теодор Черешев на Вимблдону за време Летњих олимпијских игара у Лондону 2012. године

У четири ока са спортским новинаром Теодором Черешевим

Слушаоцима Бугарског националног радија је пријатан глас Теодора Черешева добро познат. Његове занимљиве репортаже информишу слушаоце, с извесном дозом хумора, о предстојећим спортским догађајима у земљи и свету. То нас је подстакло да у разговору..

објављено 26.9.18. 15.17
Јавор Пешлејевски и Тодор Михалев

Прва медаља за Бугарску у модерном петобоју за последњих 17 година

Бугарски такмичари у модерном петобоју Јавор Пешлејевски и Тодор Михалев вратили су се са светског првенства у Мексику где су освојили бронзану медаљу у мушкој штафети. То је прва медаља за Бугарску у последњих 17 година. У међувремену смо забележили и..

објављено 22.9.18. 10.05

Бугарски шампион Лудогорец поражен код куће са 2:3

Лудогорец из Разграда започео је учешће у турниру Лиге Европе поразом код куће са 2:3 од немачког Бајера из Леверкузена. Бугари су одлично стартовали и пола сата после почетка утакмице постигли два поготка које су забележили Кешеру и Марселињо...

објављено 21.9.18. 10.23