Senseo Up Kopen? Lees snel deze Review!

Ben je op zoek naar een compact koffiezetapparaat? Kies dan voor de Senseo Up. Dit apparaat is gemakkelijk te gebruiken. Hij heeft daarnaast een chique vormgeving en handige functies. Je kunt onder andere zelf de sterkte instellen en koffie direct zetten. Geniet optimaal van een heerlijk kopje koffie met een romige crèmelaag door te kiezen voor dit apparaat.

Kies voor Philips als je op zoek bent naar een innovatief, duurzaam product. Deze fabrikant, die ook de Senseo lijn fabriceert, heeft als missie om producten op de markt te brengen die je leven vergemakkelijken. Bovendien is design voor dit bedrijf zeer belangrijk. Daarom hebben de verschillende Philips producten mooie ontwerpen. Laat jouw verwachtingen overtreffen en probeer vandaag nog een van de Philips koffiemachines uit!

Review over de Senseo Up

De Senseo Up koffiemachine is een handig apparaat, dat in verschillende kleuren verkrijgbaar is. Je maakt er gemakkelijk een lekker kopje koffie mee. Bovendien heeft hij een klein formaat met een hoogte van slechts 22,6 cm. Hij neemt dus bijna geen ruimte in beslag op je keukenblad. Het apparaat beschikt bovendien over een eigentijds design dat zeker gezien mag worden. Laat hem daarom netjes staan op je keukenblad. Behalve de vormgeving, zijn de prestaties van deze koffiemachine ook indrukwekkend:

 • Automatisch uitschakeling
  Om energie te besparen, schakelt dit apparaat zichzelf automatisch uit wanneer de koffie is gezet.
 • Direct starten
  Je bedient dit apparaat gemakkelijk. Bovendien hoef je slechts één knop in te drukken om de machine te laten starten met het koffiezetproces. Gemakkelijk toch?
 • Afneembare lekbak
  Om koffie in kopjes met verschillende formaten te maken, is de lekbak afneembaar. Je kunt hierdoor gemakkelijk een kleine kop sterke espresso maken of bijvoorbeeld een grote mok milde koffie.
 • Melding ontkalken
  Wanneer het apparaat ontkalkt moet worden, weet je dat meteen. Er is namelijk een luchtindicator die aangeeft wanneer je hem moet ontkalken. Door de koffiemachine regelmatig te ontkalken met de speciale Senseo ontkalker, geniet je van de beste smaak en zorg je ervoor dat kalkvorming door kraanwater zoveel mogelijk wordt voorkomen.

Hoewel de smaken van de verschillende koffievarianten niet rechtstreeks te maken hebben met dit apparaat, is het belangrijk om deze ook te vermelden. Je kunt namelijk uit een groot assortiment Senseo koffiesmaken kiezen. Deze smaken zet je gemakkelijk in het koffiezetapparaat om te genieten van jouw favoriete drank met een heerlijke smaak en van hoge kwaliteit.

Senseo Up

Voordelen van de Senseo Up

Je vraagt je nu misschien af welke voordelen de Senseo Up met zich meebrengt. Lees snel verder, want we sommen de voordelen voor je op:

 • Compact formaat
  Dankzij het compacte formaat van dit apparaat, kun je hem gemakkelijk zetten op elk keukenblad. Het apparaat is namelijk slechts 11 cm breed en neemt dus zeer weinig ruimte in beslag.
 • Eigen smaak
  Aangezien iedereen een andere smaak heeft, is het belangrijk om zelf de koffiehoeveelheid te kunnen instellen. Indien je bijvoorbeeld ’s morgens een sterke espresso lust om je een boost te geven voor de hele dag, dan stel je dit eenvoudig in. Lust je op een ander moment van de dag een kop milde koffie? Dan is dat ook mogelijk!
 • Voorkeuren opslaan
  Wanneer je precies weet wat jouw voorkeuren zijn, dan hoef je deze niet steeds opnieuw in te stellen. Je kunt ze gemakkelijk in het apparaat opslaan. Op die manier heb je keer op keer koffie precies naar je eigen smaak.

Nadelen van de Senseo Up

We zijn ook voor je nagegaan wat de tekortkomingen van de Senseo Up zijn. Hieronder beschrijven we de punten die je wellicht als minder prettig kunt ervaren:

 • Grootte waterreservoir
  Dit apparaat is zeer compact en heeft daarom een klein waterreservoir. Door de grootte van het waterreservoir is dit apparaat niet ideaal voor grootverbruik.
 • Eén kopje per keer
  Als je samen met je partner van een kopje koffie wil genieten, dan kan het feit dat dit apparaat slechts één kopje per keer maakt, tegenvallen. Hij werkt echter zeer snel waardoor je de kopjes ook gewoon achter elkaar kunt maken om toch samen koffie of een koffievariant te drinken.

Conclusie van de review over de Senseo Up

We hebben gezien dat de Senseo Up een compact, energiezuinig koffiezetapparaat is. Daarnaast kun je er je voorkeuren in opslaan zodat je deze niet elke keer handmatig hoeft in te stellen. Je maakt bovendien keer op keer koffie naar eigen smaak. Het apparaat maakt één kopje koffie per keer en heeft een relatief klein waterreservoir. Als je alleen woont of slechts één kopje koffie per keer maakt, dan is de Senseo Up het perfecte koffiezetapparaat voor jou!

Senseo Up Kopen? Lees snel deze Review!
4.6 (91.43%) 7 beoordelingen

>