Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

22 februari 2012

Veel volwassenen slapen met knuffel

Veel volwassenen slapen met knuffel

Niet alleen kinderen zijn onafscheidelijk van hun knuffelbeer. 35 procent van de volwassenen heeft nog steeds een favoriet knuffelbeest in bed liggen.

Dat blijkt uit onderzoek van Travelodge. Volgens de hotelketen worden jaarlijks 75.000 knuffels vergeten in hotels. Bij onderzoek naar de eigenaren blijkt dat een groot deel van de knuffels 's avonds niet in een kinderbedje ligt.

'Mannen kunnen slecht zonder knuffel'

Vooral mannen kunnen slecht zonder knuffel. Een kwart van de mannen die nog steeds een teddybeer heeft, geeft toe deze mee te nemen op zakenreis, meldt Daily Mail. Het zou ze aan huis doen denken en helpt ze in slaap vallen.

Poll

En jij? Ben jij ook onafscheidelijk van je knuffel? Of ligt de teddybeer al jaren in een oude doos op zolder? Poll mee hiernaast.

Schamen?

Verder geeft 14 procent van de getrouwde mannen toe knuffels te hebben verstopt als vrienden of familie op bezoek kwamen. Een op de tien mannen zegt zijn knuffel te verbergen als zijn vriendin langskomt. 26 procent schaamt zich niet voor zijn knuffel.

Poll: Slaap jij met een knuffel? 2012-02-22173fe5fd-2941-303a-a194-77435a4f8757 AIk slaap ook nog met een knuffelBEen knuffel is voor kinderenCIk heb een knuffel, maar schaam me diepDIk heb geen mening Uit de oude doos... Meer Editie Nieuws /components/actueel/editienl/nieuws/1001-02-2012article