OpenOffice.org kullandığınız için teşekkürler

 

SÜRÜMLER

OpenOffice.org son kararlı sürümünü indirmek için aşağıdaki bağlantıyı izleyin:
http://download.openoffice.org/

 
HİZMETLER

Sun Microsystems olarak OpenOffice.org projesinin geliştirmesinde en büyük katılımcı olarak bulunduğumuz için ve bu güncelleme hizmetini sağladığımız için mutluluk duyarız. Sunduğumuz hizmetler hakkında daha ayrıntılı bilgilere sun.com adresinden ulaşabilirsiniz. Özellikle fiyat karşılaştırması ilginizi çekecektir.

 
EKLENTİLER

Yeni özellikleri keşfedip OpenOffice.org'u ihtiyaçlarınız doğrultusunda uyarlayın. Kullanıcı arayüzüne yeni özellikler katan, arayüzü biraz değiştiren veya OpenOffice.org paketine tamamen yeni özellik getiren eklentilerin yardımı ile verimliliğinizi arttırın.
http://extensions.services.openoffice.org/

 
ÇÖZÜMLER

OpenOffice.org özelliklerini tamamlayan veya yeniz özellik katan çözüm arayışındaysanız OpenOffice.org çözümleri sayfasını ziyaret etmeyi unutmayın:
http://wiki.services.openoffice.org/wiki/OpenOffice.org_Solutions
E-posta ve takvim uygulaması mı arıyorsunuz? Özgür yazılım olan Mozilla Thunderbird e-posta uygulamasını ve takvim eklentisi olan Lightning'i deneyin.

 
KATKIDA BULUNUN

OpenOffice.org projesine destek vermek istiyorsanız aşağıdaki sayfada katkıda bulunmanın değişik yollarını inceleyin:
http://contributing.openoffice.org/index.html

 
GERİ BESLEME

Son olarak, daha önce bunu yapmadıysanız birkaç dakikanızı ayırıp OpenOffice.org kullanıcı anketini doldurun. Kullanıcı anketleri bilgileri OpenOffice.org gelişmesinde yardımcı oluyor. Anketi doldurmak için aşağıdaki bağlantıyı izleyin:
http://surveys.services.openoffice.org/

Yardımınız için teşekkür ederiz!

 
 
powered by