Creative Brief

Call to Action

Avem nevoie de ajutorul tău să spunem povestea extraordinară Mozilla Firefox, a utilizatorilor săi și cum poate un navigator să construiască un viitor mai bun pentru Internet.

Descrierea proiectului

Realizează un filmuleț sub formă de reclamă sau poveste („flick”) pentru una din cele patru categorii care îi poate ajuta pe oameni să înțeleagă mai bine problemele care îi afectează pe Internet și cum îi ajută Firefox la tratarea lor. Pe scurt, ajută-ne să spunem povestea Firefox - de ce facem ceea ce facem și cum ajută ce facem utilizatorii de Internet.

Rezumatul proiectului

Mozilla vrea ca lumea să știe mai multe despre ce-l face diferit pe Firefox: că suntem o organizație non-profit care are ca scop păstrarea puterii Internetului în mâinile utilizatorilor săi. Sperăm să reușim prin aceste filmulețe de calitate foarte bună să le arătăm utilizatorilor obișnuiți de Internet care sunt problemele care le afectează viața și, cel mai important, cum abordează Firefox aceste probleme.

Obiective

Ajută-ne să educăm consumatorii de Internet despre una sau mai multe din următoarele probleme actuale pe care le întâmpinăm:

Ajută-ne sa ne facem cunoscută marca și caracteristicile ei, in special faptul ca Firefox este dezvoltat de o organizatie non-profit care raspunde numai utilizatorilor, nu acționarilor. Aruncă o privire la platforma de marcă pentru mai multe detalii și vizioneaza filmul de mai jos.

Cui te adresezi?

Filmul tău ar trebui să se adreseze utilizatorilor de internet între vârstele de 25 si 54 de ani - oameni care utilizează internetul pentru a citi știri, a scrie email-uri, pentru internet banking si pentru rețele sociale. Explică care sunt provocările internetului în termeni pe care utilizatorul de rând le poate înțelege. Ca un exemplu extrem, cum poți explica experiența internetului unei persoane care asociază sigla Firefox cu "Butonul pentru internet"? Vrem să comunicăm utilizatorilor că Firefox este un browser non-profit care lucrează în interesul oamenilor de pretutindeni.

Mesajul principal

Firefox are ca prioritate principiile, nu profitul, și te ajută sa controlezi experiența on-line și să îndrume dezvoltarea internetului spre binele publicului. Firefox nu răspunde decât ție.

Mesaje secundare:

Call to Action

Tell the world about Firefox. Encourage them to download Firefox today.

Elemente obligatorii:

Ce vrem să afle și să simtă spectatorul?

Să afle

Sa simtă:

Tonul

Neconvențional, Captivant, Sincer, Omenesc, Elegant, Încrezător

Sfaturi:

Categorii (un caștigător va fi selectat din fiecare regiune):