•  
  •  
  •  
  •  

Webmindcreator Studios - Web Hosting (Gazduire Web)

Pachete Web Hosting


Web Hosting Small Medium Large Premium
Spatiu pe Disk 1GB / 1024MB 2GB / 2048MB 3GB / 3072MB 3GB / 3072MB...∞GB / ∞MB
Transfer Lunar 100GB 200GB 300GB 300GB...∞GB
Numar Afisari NELIMITAT NELIMITAT NELIMITAT NELIMITAT
Casute Email NELIMITAT NELIMITAT NELIMITAT NELIMITAT
Baze de Date MySQL NELIMITAT NELIMITAT NELIMITAT NELIMITAT
FTP Da Da Da Da
Suport PHP Da Da Da Da
Pret Configurare Gratuit Gratuit Gratuit In functie de necesitati
Pret 35 euro/an 65 euro/an 95 euro/an In functie de necesitati

Cea mai simpla si rapida metoda de activare (fara inregistrare pe website si cont),
doar completati formularul urmator.


Nume si prenume * Nume companie
Telefon * Adresa E-mail *
Serviciul dorit
Mesaj

* Reducerea se aplica doar la plata in avans pentru toata perioada aleasa.

Inapoi sus

De ce sa alegi produsele noastre de web hosting


Inapoi sus

Cea mai buna locatie, in centrul Europei

Serverele de Web hosting pentru Europa Webmindcreator Studios™ sunt localizate in data center-ul DataDock din Strasburg, unde sunt asigurate cele mai bune conditii: localizare in Europa pentru cel mai mic timp de acces, acces direct la principale retelele de tansfer international de date, precum si conditii fizice care nu pot fi asigurate in alta parte. Pozitionarea in centrul Europei permite acces la toti operatorii mari de transport date si astfel cel mai bun acces global.


Inapoi sus

Cea mai buna conectivitate

Web Hosting - Conexiuni

Data center-ul datadock este conectat direct la reteaua IP Europeana PlusServer AG. Reteaua include toate retelele nationale si internationale conectate la DataDock, reteaua este bazata pe transfer optic si are o capacitate de cateva sute de GBiti pe secunda. Conectivitatea cu importante IXPs (Internet Exchange Points) in Europa, Asia si America permite operarea de public peering cu toti IP carrier-ii, IPS-urile si furnizorii de continut cat si cu multe alte puncte de peering private. Astfel se asigura o conexiune permanenta la Internet si cel mai performant transfer de date.

    Conexiunea noastra in detaliu:
  • Deutsche Telekom: 4 x 10 GBit
  • Level 3: 4 x 10 GBit
  • Global Crossing: 2 x 10 GBit
  • cogent: 3 x 10 GBit + 2 x 10 GBit
  • interoute: 2 x 10 GBit
  • DE-CIX: 2 x 10 GBit
  • ECIX: 4 x 10 GBit

Inapoi sus

Cel mai performant data center din Europa

Noul data center Datadock a fost realizat in nu mai putin de 3 ani de proiectare si constructie. Principalul obiectiv a fost satisfacerea celor mai inalte cereri de conectivitate rapida si disponibilitate fara a se neglija mediul inconjurator. Asadar au fost integrate in infrastructura doar cele mai noi dispozitive si echipamente eco-friendly si a fost utilizat un sistem inovativ bazat pe numeroasele panze freatice de sub Strasburg. Datorita acestora data dock a fost premiat si recunoscut drept cel mai eficient energetic data center din Europa si de asemeni unul din cele mai performant.

Sunt utilizate doar cele mai performante echipamente de firma. Instalate si configurate de inginerii DataDock si Webmindcreator Studios™ pentru cel mai inalt grad de performanta.


Inapoi sus

Cel mai bun suport tehnic

Web Hosting - Server

Datorita proiectatii si configurarii corecte a serviciilor noastre si datorita factorilor mentonati anterior clientii nostri apeleaza rar la suport clienti si in majoritatea cazurilor doresc sa-si mareasca serviciul sau doresc informatii referitoare la serviciile noastre.

Raspunsul la intrebarile lor este oferit doar de specialisti, care cunosc temeinic infrastructura si soft-urile utilizate atat de noi cat si de Internet si Web. Nu veti fi intampinati de persoane care nu pot sa raspunda instant la intrebarea dumneavoastra.


Inapoi sus

Pretul corect si cel mai bun raport pret/calitate

Mereu am ramas fideli principiilor noastre de fixarea a preturilor si mereu am cerut pretul corect. Nu cunoastem alte servicii de Web Hosting in Romania care sa ofere servicii de aceeasi calitate la un pret mai mic sau macar egal.

Performanta serviciilor cat si preturile ne-au adus numerosi clienti din strainatate.


Inapoi sus

Oferim acces la Web Hostin performant si pentru startup-uri

Web Hosting - Servere Pro

Majoritatea clientilor la Web Hosting, la nivel global sunt catalogati drept medii si mici, acestia nu isi pot permite costurile unor servere dedicate sau un serviciu claud performant asadar au doar optiunea shared hosting (impart acelasi server si resurse cu alti clienti) optiune care la majoritatea furnizorilor mediocrii de Web Hosting vine cu: spatiu nelimitat si trafic nelimitat, aceste doua aspecte nu au cum sa fie nelimitate si tocmai lipsa partajarii lor le permite sa inghesuie un numar cat mai mare de clienti per server (pentru un cost cat mai mic). Rezultatul este un serviciu indoielnic cu viteza de transfer mica si probleme de disponibilitate.

La Webmindcreator Studios™ partajam resursele pentru Shared Web Hosting asigurant astfel disponibilitatea cea mai buna si performanta maxima pentru toti clientii nostri indiferent de pretul pe care il platesc.

Inapoi sus



Cativa din Clientii Nostri la Web Hosting

Inapoi sus