Пошаљите нам свој снимак

Покажите своје вештине у којима сте најбржи, на кратком видео снимку. Тема снимка је слободна – само будите креативни, и постарајте се да то што радите буде брзо. Најбоље снимке ћемо спојити и објавити убрзо после објављивања фајерфокса 3.5.

Савети!

Mozilla ће користити једино Вашу и-мејл адресу у случају да користимо Ваш снимак. Вашу и-мејл адресу нећемо давати никоме, ни организацијама ни приватним лицима. Прочитајте више о томе на Mozilla Полиса о приватности.

Mozilla Corporation, 1981 Landings Drive, Bldg. K, Mountain View, CA 94043-0801

1. Битне информације пре слања снимка

  • Нека Ваш снимак траје 30 секунди или мање (највећа дозвољрна величина датотеке: 100mb). Овде је, пре свега реч о брзини!
  • Ваш снимак не сме да садржи материјал неког трећег лица (као што су лиценцирани музички записи).
  • Ви задржавате сва ауторска права снимка. Али, слањем снимка, аутоматски дајете дозволу да тај материјал користи Mozilla.
  • У колико се на Вашем снимку налазе особе са мање од 18 година старости, морају имати дозволу родитеља пре него што тај материјал смемо користити.

2. Унесите своје податке

  • errAttribs('name_required') ?>>Унесите своје име и пробајте поново.
  • errAttribs('email_invalid') ?>>Унесите исправну и-мејл адресу и пробајте поново.
  • errAttribs('file_required') ?>>Одаберите снимак који хоћете да пошаљете.
  • errAttribs('file_too_big') ?>>Жао нам је, датотека коју шаљете превазилази наше ограничење од 100MB. Измените свој снимак и пробајте поново.
  • errAttribs('file_bad_type') ?>>Тренутно прихватамо само .wmv, .mov и .mp4 датотеке. Пробајте да пошаељете датотеку у неком од наведених формата.
  • errAttribs('file_unknown_error') ?>>Дошло је до непознате грешке при слању. Молимо Вас да проверите листу захтева за слање снимка, и да покушате поново.
(Само у случају да Вас требамо контактирати у вези Вашег снимка. У супротном, неће бити продат, објављен или коришћен на било који начин.)
(.mov, .wmv, .mp4)

3. Услови коришћења

  • errAttribs('agree_required') ?>>Молимо Вас, прочитајте услове коришћења и обележите "Прочитао сам и слажем се" кваку да би сте наставили.

Добили сте неопходну дозволу сваке особе која се појављује на снимку. Сваки снимак који сте послали за пројекат Најбржи фајерфокс(“Видео”) ће остати у вашем ексклузивном власништву. Учествовањем у пројекту Најбржи фајерфокс (Fastest Firefox), a као додатак ма којој лиценци отвореног кода којој је подвргнут видео(Video), уступате Мозилиној корпорацији (Mozilla Corporation), Мозилиној задужбини (Mozilla Foundation) и другим њиховим сарадницима (под збирним именом Мозила) и опуномоћеницима неискључиву, неопозиву, преносиву, безусловну лиценцу за репродукцију, кодирање, одлагање, измену, пренос, објављивање, слање, умножавање, адаптацију, расподелу (кроз више слојева расподеле) ваших видео снимака, као и приватно и јавно приказивање свих таквих изведених дела и снимака у вези са видеом. Такође дајете дозволу сваком кориснику Мозилиних веб сајтова (у даљем тексту: „веб сајтова“) неискључиву лиценцу да приступи Вашем видео снимку путем веб сајтова и да их користе, репродукују, даље деле, приказују и пуштају видео снимке на начин на који Мозилини веб сајтови то допуштају. Сагласни сте да Мозила може да чини или не чини ма које дело које у супротном нарушава Ваша морална права.

/>

4. Докажите да нисте робот

  • errAttribs('recaptcha_does_not_match') ?>>Captcha кодови које сте унели се не подударају. Покушајте поново.