Upload uw video

Deel uw snelste vaardigheden met een korte video. De inhoud bepaalt u zelf – wees gewoon creatief en zorg ervoor dat u het snel doet. We bewerken de beste en tonen de resultaten na de Firefox 3.5-lancering.

Tips!

Mozilla zal uw e-mailadres enkel gebruiken om contact met u op te nemen als we besluiten uw video te gebruiken. We zullen uw e-mailadres niet delen met andere personen of organisaties. Meer informatie hierover vindt u in Mozilla’s privacybeleid.

Mozilla Corporation, 1981 Landings Drive, Bldg. K, Mountain View, CA 94043-0801

1. Belangrijke wetenswaardigheden voordat u uploadt

  • Beperk uw video tot 30 seconden of minder (maximale bestandsgrootte: 100 MB). Het gaat immers over snelheid!
  • Uw video mag geen inhoud van derden bevatten (zoals muziek waarop een copyright rust).
  • U behoudt alle rechten op uw video, maar door deze op te sturen geeft u Mozilla een licentie om deze te gebruiken.
  • Als uw video mensen onder 18 jaar bevat, moeten ze ouderlijke toestemming hebben voordat we deze kunnen gebruiken.

2. Vul uw informatie in

  • errAttribs('name_required') ?>>Vul uw naam in en probeer het opnieuw.
  • errAttribs('email_invalid') ?>>Vul een geldig e-mailadres in en probeer het opnieuw.
  • errAttribs('file_required') ?>>Kies een bestand om op te sturen.
  • errAttribs('file_too_big') ?>>Sorry, het bestand is groter dan 100 MB. Bewerk uw video en probeer het opnieuw.
  • errAttribs('file_bad_type') ?>>Vanwege technische reden kunnen we enkel bestanden accepteren in het .wmv-, .mov- en .mp4-formaat. Probeer het opnieuw in een ander formaat.
  • errAttribs('file_unknown_error') ?>>Er is een onbekende fout opgetreden tijdens het uploaden. Bekijk de lijst met uploadvereisten en probeer het opnieuw.
(Enkel voor het geval dat we contact met u opnemen over uw video. Uw video wordt anders niet verkocht, gedeeld of op een andere manier gebruikt.)
(.mov, .wmv, .mp4)

3. Voorwaarden van de overeenkomst

  • errAttribs('agree_required') ?>>Lees de onderstaande voorwaarden en vink het selectievakje “Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord” aan om verder te gaan met uw upload.

U beschikt over de vereiste toestemming van iedereen die in uw video verschijnt. Alle video’s die zijn ingediend voor het Fastest Firefox-project (“Video”) blijven het exclusieve eigendom van u en uw licentiegevers. Door deel te nemen aan het Fastest Firefox-project en in aanvulling op een opensourcelicentie voor de Video verleent u Mozilla Corporation, de Mozilla Foundation en andere aangeslotenen (hierna gezamenlijk “Mozilla”) en aangewezen personen een niet-exclusieve, onherroepelijke, sublicentieerbare, onvoorwaardelijke, overdraagbare, wereldwijde royalty-vrije licentie om de Video te reproduceren, coderen, wijzigen, verzenden, publiceren, posten, kopiëren, aanpassen, verspreiden (via meerdere niveaus van distributie) en op te slaan, en in het openbaar en particulier deze en afgeleide werken te tonen. Tevens geeft u elke gebruiker van de Mozilla-website(s) (“Websites”) een niet-exclusieve licentie om toegang tot uw Video te krijgen via de Websites, en deze Video te gebruiken, reproduceren, distribueren, weer te geven en uit te voeren, zoals toegestaan door de functionaliteit van de Mozilla-Websites. U stemt ermee in dat Mozilla iets doet of weglaat als dit inbreuk kan maken op uw morele rechten.

/>

4. Bewijs dat u geen robot bent

  • errAttribs('recaptcha_does_not_match') ?>>De Captcha-informatie die u hebt ingevoerd komt niet overeen. Probeer het opnieuw.