Film feltöltése

Osszon meg velünk egy rövid filmen valamit, amiben a leggyorsabb. A tartalom Öntől függ - csak legyen kreatív és valóban gyors. A beküldött anyagok közül kiválogatjuk és Firefox 3.5 megjelenése után bemutatjuk a legjobbakat.

Ötletek!

Az e-mailcímet a Mozilla kizárólag arra fogja felhasználni, hogy kapcsolatba lépjen Önnel, amennyiben felhasználja a beküldött filmet. A Mozilla nem osztja meg az e-mailcímet semmilyen más szervezettel vagy személlyel. Ezzel kapcsolatos további információ a Mozilla adatvédelmi irányelv oldalán található.

Mozilla Corporation, 1981 Landings Drive, Bldg. K, Mountain View, CA 94043-0801

1. Fontos tudnivalók a feltöltés előtt

  • A film hossza legyen 30 másodperc vagy annál rövidebb (maximális méret: 100mb), hiszen mégiscsak a sebességről szól!
  • A film nem tartalmazhat jogvédelem alá eső tartalmat (például zenét).
  • A filmmel kapcsolatos minden tulajdonjog az Öné marad, de a feltöltéssel jogot ad a Mozillának a felhasználásra.
  • Amennyiben a filmben 18 év alattiak szerepelnek, akkor szülői hozzájárulásra van szükség.

2. Adja meg adatait

  • errAttribs('name_required') ?>>Adja meg a nevét és próbálja meg újra.
  • errAttribs('email_invalid') ?>>Adjon meg egy megfelelő e-mailcímet és próbálja meg újra.
  • errAttribs('file_required') ?>>Válassza ki a feltöltendő fájlt.
  • errAttribs('file_too_big') ?>>A feltöltött fájl mérete meghaladja a 100MB-ot. Csökkentse a fájl méretét és próbálja meg újra.
  • errAttribs('file_bad_type') ?>>A szerkesztés miatt kizárólag .wmv, .mov és .mp4 fájlok tölthetők fel. Próbálja meg egy másik formátummal.
  • errAttribs('file_unknown_error') ?>>Ismeretlen hiba történt a feltöltés közben. Tekintse át a feltöltéssel kapcsolatos tudnivalókat és próbálja meg újra.
(Csak azért, hogy fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot. Ez az információ semmilyen módon nem kerül megosztásra mással.)
(.mov, .wmv, .mp4)

3. Megállapodás feltételei

  • errAttribs('agree_required') ?>>Olvassa el a Megállapodás feltételeit és hagyja jóvá az "Elolvastam és elfogadom" lehetőséget.

Birtokában van a szükséges hozzájárulás a filmben szereplő személyektől. Bármely felvétel, amelyet közreadott a Leggyorsabb Firefox projekt számára az Ön és a licenctulajdonosok kizárólagos tulajdonában marad. A Leggyorsabb Firefox projektben való részvétellel egyidejűleg, kiegészítve a filmben előforduló bármely nyílt forrású licenccel, Ön átruházza azt a Mozilla Corporation, a Mozilla Foundation és azok társvállalatai (közös nevén "Mozilla") számára és kijelöl egy nem kizárólagos, visszavonhatatlan, továbblicencelhető, feltétel nélküli, átruházható, szerzői jogdíj mentes licencet a felvétel számára, hogy az újra feldolgozható, kódolható, tárolható, módosítható, átadható, közzétehető, lejegyezhető, másolható, hozzáilleszthető, terjeszthető legyen (akár többszintű disztribúciós csatornán keresztül), és a filmből származtatható munkák és képernyőképek nyilvános és személyes használatba vehetők és azokon műveletek végezhetők. Valamint a Mozilla weoldal(ak) minden felhasználóját felruházza egy nem kizárólagos licenccel, hogy a weboldalakon keresztül azok hozzáférjenek az Ön filmjéhez, és használják, újra feldolgozzák, terjesszék azt, és a Mozilla Weboldalak funkciójaként engedélyt kapjanak a film megjelenítésére és az azon történő műveletek elvégzésére. Hozzájárul ahhoz, hogy a Mozilla megtegyen vagy elmulasszon megtenni olyasmit, amely egyébként sérti erkölcsi jogait.

/>

4. Bizonyítsa be, hogy nem egy robot

  • errAttribs('recaptcha_does_not_match') ?>>A megadott Captcha információ nem egyezik. Próbálja meg újra.