Lähetä video

Lähetä video, jossa esittelet vauhdikkainta taitoasi. Saat itse keksiä sisällön, mutta ole luova ja nopea. Koostamme parhaat yhteisvideoksi ja julkistamme tuloksen Firefox 3.5:n julkaisun jälkeen.

Vinkkejä

Mozilla käyttää sähköpostiosoitettasi vain, jos se päättää käyttää videotasi ja haluaa ottaa sinuun yhteyttä. Emme jaa sähköpostiosoitettasi millekään muulle taholle. Lue lisätietoja Mozillan yksityisyyskäytännöistä.

Mozilla Corporation, 1981 Landings Drive, Bldg. K, Mountain View, CA 94043-0801

1. Huomioitavaa ennen lähetystä

  • Videon enimmäispituus on 30 sekuntia (enimmäiskoko 100 Mt) – tässähän on sentään kyse vauhdista!
  • Video ei saa sisältää kolmannen osapuolen tuottamaa sisältöä (esim. tekijänoikeudella suojattua musiikkia).
  • Omistusoikeudet videoon säilyvät sinulla. Lähettämällä videon luovutat Mozillalle käyttöoikeuden.
  • Jos videolla esiintyy alle 18-vuotiaita, esiintyjillä tulee olla huoltajien suostumus ennen kuin voimme käyttää sitä.

2. Anna tietosi

  • errAttribs('name_required') ?>>Kirjoita nimesi ja yritä uudelleen.
  • errAttribs('email_invalid') ?>>Kirjoita kelvollinen sähköpostiosoite ja yritä uudelleen.
  • errAttribs('file_required') ?>>Valitse lähetettävä tiedosto.
  • errAttribs('file_too_big') ?>>Tiedoston koko on valitettavasti yli 100 Mt:n enimmäisrajan. Muokkaa videostasi pienempi ja yritä uudelleen.
  • errAttribs('file_bad_type') ?>>Videoiden muokkauskeinoista johtuen vastaanotamme videoita vain WMV-, MOV- ja MP4-muodoissa. Vaihda tiedostomuoto ja yritä uudelleen.
  • errAttribs('file_unknown_error') ?>>Tiedoston lähettämisessä tapahtui tuntematon virhe. Tarkista lähetysvaatimukset ja yritä uudelleen.
(Käytetään vain yhteydenotoissa videoosi liittyen. Osoitetta ei myydä, jaeta tai käytetä muihin tarkoituksiin.)
(.mov, .wmv, .mp4)

3. Käyttöehdot

  • errAttribs('agree_required') ?>>Lue käyttöehdot ja jatka lähetystä valitsemalla ”Olen lukenut ja hyväksynyt käyttöehdot”.

Olen hankkinut vaaditut suostumukset kaikilta videossa esiintyviltä. Kaikki Vauhdikkain Firefox -projektiin lähetettyjen videoiden (”Video”) omistusoikeudet säilyvät sinulla ja lisensoijilla. Osallistumalla Vauhdikkain Firefox -projektiin, kaikkien Videoon liittyvien avoimen lähdekoodin lisenssien lisäksi, myönnän Mozilla Corporationille, Mozilla Foundationille ja näiden yhteistyökumppaneille (yhdessä ”Mozilla”) ja näiden määräämille henkilöille rajoittamattoman, peruuttamattoman, edelleen lisensoitavan, ehdottoman, siirrettävän, maailmanlaajuisen ja rojaltivapaan lisenssin Videoon sen monistamiseen, koodaamiseen, taltioimiseen, muokkaamiseen, lähettämiseen, julkaisemiseen, postittamiseen, kopioimiseen, mukauttamiseen jakeluun (useiden jakelukanavien kautta) sekä tällaisten Videoon liittyvien johdannaistuotteiden ja niiden ruudunkaappausten julkiseen ja yksityiseen näyttämiseen ja esittämiseen. Myönnän lisäksi kaikille Mozillan verkkosivustojen (”Sivustot”) käyttäjille rajoittamattoman lisenssin pääsyyn Videoon Sivustojen kautta sekä käyttämiseen, monistamiseen, jakeluun, näyttämiseen ja esittämiseen liittyen sellaiseen Videoon kuin Mozillan Sivustot sallivat. Myönnän suostumuksen Mozillalle suorittaa tai olla suorittamatta mitä tahansa toimia, jotka muuten voisivat loukata moraalisia oikeuksiasi.

/>

4. Todista, että olet ihminen

  • errAttribs('recaptcha_does_not_match') ?>>Antamasi tiedot eivät vastaa Captchaa. Yritä uudelleen.