Odoslanie vášho videa

Zdieľajte svoje najrýchlejšie schopnosti v krátkom videu. Obsah je na vás – jednoducho buďte kreatívni a hlavne to urobte rýchlo. Najlepšie videá spojíme dokopy a po vydaní Firefoxu 3.5 sprístupníme ako jedno komunitné video.

Tipy!

Mozilla použije vašu e-mailovú adresu len na kontaktovanie v prípade, ak použijeme vaše video. Vašu e-mailovú adresu nebudeme zdieľať so žiadnou inou organizáciou či osobou. Viac informácií si môžete prečítať v Zásadách ochrany súkromia Mozilla.

Mozilla Corporation, 1981 Landings Drive, Bldg. K, Mountain View, CA 94043-0801

1. Dôležité veci, ktoré by ste mali pred odoslaním videa vedieť

  • Vaše video by malo mať dĺžku max. 30 sekúnd (maximálna veľkosť: 100 MB). Nezabudnite, je to o rýchlosti!
  • Vaše video nesmie obsahovať obsah tretích strán (ako je chránená hudba).
  • Ponechávate si všetky práva k vášmu videu, ale jeho odoslaním dávate Mozille právo použiť ho.
  • Ak sa vo vašom videu objavujú deti mladšie ako 18 rokov, musíte najskôr vyplniť povolenie od rodičov, inak ho nebudeme môcť použiť.

2. Zadajte vaše údaje

  • errAttribs('name_required') ?>>Prosím, vyplňte vaše meno a skúste to znova.
  • errAttribs('email_invalid') ?>>Prosím, zadajte platnú -emailovú adresu a skúste to znova.
  • errAttribs('file_required') ?>>Prosím, zvoľte súbor, ktorý chcete odoslať.
  • errAttribs('file_too_big') ?>>Súbor, ktorý sa pokúšate odoslať, presahuje maxilmálnu povolenú veľkosť 100 MB. Prosím, upravte vaše video a skúste to znova.
  • errAttribs('file_bad_type') ?>>S ohľadom na ďalšiu úpravu videa akceptujeme len súbory vo formáte .wmv, .mov a .mp4. Prosím, skúste to znova v inom formáte.
  • errAttribs('file_unknown_error') ?>>Počas odosielania súboru sa vyskytla neznáma chyba. Prosím, skontrolujte zoznam odporúčaní a skúste to znova.
(Pre prípad, aby sme Vás mohli kontaktovať v súvislosti s vašim videom. Adresa nebude predávaná, zdieľaná alebo inak použitá.)
(.mov, .wmv, .mp4)

3. Podmienky použitia

  • errAttribs('agree_required') ?>>Prosím, prečítajte si podmienky použitia a označte pole "Prečítal som si podmienky a súhlasím", čím umožníte pokračovať v odosielaní videa.

Získali ste nutný súhlas od všetkých účinkujúcich vo vašom videu. Každé video nahrané v rámci projektu Najrýchlejší Firefox si môže ponechať exkluzívne vlastníctvo. Spoluprácou s projektom Najrýchlejší Firefox a v spojení s open source licenciou pokrývajúcou video, udeľujete práva Mozilla Corporation, Mozilla Foundation a ich pobočkám (hromadne nazývaným "Mozilla") a ich zástupcom neexkluzívnu, neodvolateľnú, licencovateľnú, absolútnu, prenosnú, celosvetovo bezplatnú licenciu na reprodukciu videa, jeho prekódovanie, uchovávanie, úpravu, prenos, publikovanie, kopírovanie, prispôsobenie, distribúciu (v rôznych formách), verejné a súkromné zobrazenie a prehrávanie všetkých odvodených diel a snímok obrazoviek v spojitosti s videom. Dávate tiež každému návštevníkovi webov Mozilly neexkluzívnu licenciu na prístup k vášmu videu cez webové stránky a možnosť ho použiť, kopírovať, distribuovať, zobrazovať a prehrávať video tak, ako bolo umožnené cez funkcionalitu webov Mozilly. Dávate Mozille súhlas na vykonanie alebo vynechanie aktu, ktorý by inak mohol porušiť vaše morálne práva.

/>

4. Dokážte, že nie ste robot

  • errAttribs('recaptcha_does_not_match') ?>>Obsah obrázku sa nezhoduje so zadaným textom. Prosím, skúste to znova.