Upload je video

Deel je snelste vaardigheden met een korte video. De inhoud bepaal je zelf. Wees enkel creatief en zorg ervoor dat je het snel doet. We bewerken de besten en tonen het resultaat na de Firefox 3.5 lancering.

Tips!

Mozilla zal je mailadres enkel gebruiken om je te contacteren wanneer we je video gebruiken. We zullen je e-mailadres niet delen met andere individuen of organisaties. Meer informatie hierover vind je in Mozilla's privacybeleid.

Mozilla Corporation, 1981 Landings Drive, Bldg. K, Mountain View, CA 94043-0801

1. Belangrijke wetenswaardigheden voor je upload

  • Hou je video op 30 seconden of minder (maximum bestandsgrootte: 100 MB). Het gaat immer over snelheid!
  • Je video mag geen inhoud van derden bevatten (zoals muziek waarop een copyright rust).
  • Je behoudt alle rechten op je video, maar door deze op te sturen geef je Mozilla een licentie om deze te gebruiken.
  • Als je video mensen onder 18 jaar bevat, dan moeten ze ouderlijke toestemming hebben voordat we deze kunnen gebruiken.

2. Je informatie invullen

  • errAttribs('name_required') ?>>Vul je naam in en probeer opnieuw
  • errAttribs('email_invalid') ?>>Vul een geldig e-mailadres in en probeer opnieuw
  • errAttribs('file_required') ?>>Kies een bestand op op te sturen
  • errAttribs('file_too_big') ?>>Sorry, het bestand is groter dan 100 MB. Bewerk je video en probeer opnieuw.
  • errAttribs('file_bad_type') ?>>Om wille van technische reden kunnen we enkel bestanden accepteren in het .wmv, .mov en .mp4-formaat. Probeer alstublieft opnieuw in een ander formaat.
  • errAttribs('file_unknown_error') ?>>Een onbekende fout deed zich voor tijdens het uploaden. Bekijk alstublieft onze lijst met uploadvereisten en probeer opnieuw.
(Enkel voor het geval dat we je contacteren over je video. Anders wordt het niet verderverkocht, gedeeld of gebruikt op een andere manier.)
(.mov, .wmv, .mp4)

3. Voorwaarden van de overeenkomst

  • errAttribs('agree_required') ?>>Lees alstublieft onderstaande voorwaarden en klik op "Ik heb dit gelezen en ik ga akkoord" op je upload te starten.

U heeft de vereiste toestemming iedereen in uw video. Alle video's die zijn ingediend voor de Fastest Firefox-project ("Video") blijven de exclusieve eigendom van u en uw licentiegevers. Door deel te nemen aan het Fastest Firefox-project en in aanvulling op een open source licentie voor de video, verleent u aan Mozilla Corporation, de Mozilla Foundation en de andere filialen (hierna gezamenlijk "Mozilla") en AANGEWEZEN een niet-exclusieve, onherroepelijke, sublicentieerbare, onvoorwaardelijk, overdraagbaar, wereldwijde royalty-vrije licentie om de video te reproduceren, te coderen, opslaan, wijzigen, verzenden, publiceren, posten, kopiƫren, aanpassen, verspreiden (via meerdere niveaus van distributie), en in het openbaar en particulier deze en afgeleide werken te tonen. U geeft ook toestemming om elke medewerker van de Mozilla-website(s) ( "Websites") een niet-exclusieve licentie om toegang te geven tot uw video via de websites, en te gebruiken, reproduceren, distribueren, weer te geven en het uitvoeren van deze video zoals toegestaan door de functionaliteit van de Mozilla Websites. U stemt ermee in dat Mozilla iets doet of weglaat als dit een inbreuk kan maken op uw morele rechten.

/>

4. Bewijs dat je geen robot bent

  • errAttribs('recaptcha_does_not_match') ?>>De Captcha informatie die u ingaf komt niet overeen. Probeer alstublieft opnieuw.