Nahrání videa

Sdílejte své nejrychlejší dovednosti ve formě krátkého videa. Obsah je na vás. Buďte kreativní a ujistěte se, že svou činnost umíte dělat rychle. Nejlepší z vás spojíme dohromady a výsledek zveřejníme po vydání Firefoxu 3.5.

Tipy!

Mozilla použije vaši e-mailovou adresu pouze k vašemu kontaktování v případě, když použijeme vaše video. Vaši e-mailovou adresu nebudeme sdílet s žádnou jinou organizací či osobou. Více informací si můžete přečíst v zásadách ochrany soukromí Mozilly.

Mozilla Corporation, 1981 Landings Drive, Bldg. K, Mountain View, CA 94043-0801

1. Důležité věci, které byste před nahráním měli vědět

  • Vaše video by mělo být do 30 sekund (maximální velikost: 100 MB). Nezapomeňte, je to o rychlosti!
  • Vaše video nesmí obsahovat obsah třetích stran (jako je chráněná hudba).
  • Ponecháváte si všechna práva k vašemu videu, ale nahráním též dáváte Mozille práva ho použít.
  • Pokud vaše video obsahuje děti pod 18 let, musíte nejprve vyplnit rodičovské svolení.

2. Vyplňte údaje

  • errAttribs('name_required') ?>>Vyplňte prosím vaše jméno a zkuste to znovu.
  • errAttribs('email_invalid') ?>>Vyplňte prosím platnou e-mailovou adresu a zkuste to znovu.
  • errAttribs('file_required') ?>>Zvolte prosím soubor k nahrání.
  • errAttribs('file_too_big') ?>>Omlouváme se, ale vaše video překročilo limit 100 MB: Upravte jej a zkuste to znovu.
  • errAttribs('file_bad_type') ?>>S ohledem na další úpravy akceptujeme pouze soubory .wmv, .mov a .mp4. Zkuste to prosím znovu v jiném formátu.
  • errAttribs('file_unknown_error') ?>>Při nahrávání vašeho souboru došlo k neznámé chybě. Zkontrolujte prosím seznam požadavků a zkuste to znovu.
(Pouze v případě, kdy chcete být kontaktování v souvislosti s vaším videem. E-mail nebude žádným způsobem sdílen.)
(.mov, .wmv, .mp4)

3. Podmínky použití

  • errAttribs('agree_required') ?>>Přečtěte si podmínky použití a pro pokračování zaškrtněte volbu "Četl(a) jsem a souhlasím".

Získal(a) jste nutný souhlas od všech účinkujících ve vašem videu. Každé video nahrané v rámci projektu Nejrychlejší Firefox si smí ponechat exkluzivní vlastnictví. Spoluprací s projektem Nejrychlejší Firefox a ve spojení s open source licencí pokrývající video, udělujete práva Mozilla Corporation, Mozilla Foundation a jejich pobočkám (hromadně nazývaných "Mozilla") a designerům neexkluzivní, neodvolatelnou, licencovatelnou, absolutní, přenositelnou, celosvětově bezplatnou licenci k reprodukci videa, jeho překódování, uchovávání, modifikaci, přenosu, publikování, kopírování, přizpůsobení, distribuci (v řadě forem distribuce), veřejné a soukromé zobrazení a přehrávání všech odvozených děl a snímků obrazovek ve spojitosti s videem. Dáváte též každému návštěvníkovi webů Mozilly neexkluzivní licenci k přístupu k vašemu videu skrze webové stránky a možnost jej použít, kopírovat, distribuovat, zobrazovat a přehrávat video tak, jak bylo povoleno skrze funkcionalitu webů Mozilly.

/>

4. Dokažte, že nejste robot

  • errAttribs('recaptcha_does_not_match') ?>> Obsah obrázku nesouhlasí s tím, co jste vložili. Zkuste to prosím znovu.