Pugeu el vostre vídeo

Compartiu el vostre talent més veloç amb un curt vídeo. El contingut és al vostre criteri – simplement sigueu creatiu, i assegureu-vos de fer-ho a tot drap. Farem una compilació dels millors vídeos i en mostrarem el resultat després del llançament del Firefox 3.5.

Consells

Mozilla només utilitzarà la vostra adreça electrònica per a contactar-vos si decidim que emprarem el vostre vídeo. No la passarem a cap altra organització o particular. Podeu consultar la política de privadesa de Mozilla.

Mozilla Corporation, 1981 Landings Drive, Bldg. K, Mountain View, CA 94043-0801

1. Aspectes importants a tenir en compte abans de pujar el vídeo

  • Mireu de fer un vídeo de com a màxim 30 segons (d'una mida màxima de 100 MB). Al cap i a la fi, cal que sigueu ràpid!
  • El vostre vídeo no pot contenir continguts de tercers (com ara música amb copyright).
  • Conserveu tots els drets sobre el vostre vídeo. Però, en enviar-ho, doneu a Mozilla la llicència d'utilitzar-lo.
  • Si en el vostre vídeo hi apareixen menors de 18 anys, cal que hi hagi un permís parental abans que el puguem utilitzar.

2. Introduïu les vostres dades

  • errAttribs('name_required') ?>>Introduïu el vostre nom i torneu-ho a provar.
  • errAttribs('email_invalid') ?>>Introduïu una adreça electrònica vàlida i torneu-ho a provar.
  • errAttribs('file_required') ?>>Trieu un fitxer per pujar.
  • errAttribs('file_too_big') ?>>Ho sentim, el fitxer que proveu de pujar excedeix el nostre límit de 100 MB. Editeu el vostre vídeo, i torneu-ho a provar.
  • errAttribs('file_bad_type') ?>>Per motius d'edició, només podem acceptar els formats de fitxer «.wmv», «.mov» et «.mp4;». Torneu-ho a provar amb un de diferent.
  • errAttribs('file_unknown_error') ?>>S'ha produït un error desconegut mentre es pujava el vostre fitxer. Reviseu la llista de requisits i torneu-ho a provar.
(Per tal que puguem contactar-vos pel vostre vídeo. En tot cas, no es vendrà, cedirà o s'utilitzarà de cap altra manera.)
(.mov, .wmv, .mp4)

3. Termes de l'acord

  • errAttribs('agree_required') ?>>Llegiu els termes de l'acord i cliqueu a la casella «Ho he llegit i hi estic d'acord» per a continuar amb la pujada.

Heu obtingut el necessari consentiment de tothom qui apareix en el vostre vídeo. Qualsevol vídeo (“Video”) tramès al projecte «El Firefox més ràpid» (Fastest Firefox) romandrà com a propietat exclusiva vostra i dels llicenciadors. En participar al projecte «El Firefox més ràpid», apart de qualsevol altra llicència de codi obert que es regeixi sobre el vídeo, doneu a la Mozilla Corporation, la Mozilla Foundation i a llurs afiliats (coneguts col·lectivament com “Mozilla”) i a designats una llicència no exclusiva, irrevocable, subllicenciable, incondicional, transferible, i exempta de regalies arreu del món al vídeo per a reproduir, codificar, emmagatzemar, modificar, transmetre, publicar, enviar, copiar, adaptar, distribuir (a través de múltiples mitjans), i projectar de forma pública i privada, i realitzar tota mena de treballs derivats i captures de pantalla relacionats amb el vídeo. Doneu a cada usuari dels llocs webs de Mozilla (“Llocs web”) una llicència no exclusiva per a accedir al vostre vídeo a través d'aquests llocs web, i utilitzar, reproduir, distribuir, projectar i realitzar aquest vídeo de forma permesa a través de la funcionalitat dels llocs web de Mozilla. Doneu el vostre permís a Mozilla per a fer o ometre realitzar qualsevol acte que, per altra banda, podria infringir els vostres drets morals.

/>

4. Demostreu que no sou cap robot

  • errAttribs('recaptcha_does_not_match') ?>>La informació del Captcha que heu introduït no coincideix. Torneu-ho a provar.