Încarcă clipul tău video

Arată-ți cele mai rapide aptitudini într-un clip video. Tu alegi conținutul. Îți cerem doar să fi creativ și să fi rapid. Le vom edita pe cele mai bune și vom anunța rezulatele după lansarea Firefox 3.5.

Sfaturi

Mozilla va folosi adresa ta de email doar ca să te contacteze în caz că clipul tău va fi folosit. Nu vom da adresa de email mai departe. Citește mai multe informații despre politica de confidențialitate Mozilla.

Mozilla Corporation, 1981 Landings Drive, Bldg. K, Mountain View, CA 94043-0801

1. Lucruri importante de știut înainte de încărcare

  • Te rugăm să păstrez durata clipului la 30 de secunde sau mai puțin (mărimea maximă a fișierului să fie 100MO). În fond, vorbim despre viteză, nu ?!
  • Clipul tău video nu poate conține alt material, cum ar fi muzică, care este protejat de drepturi de autor.
  • Îți vei păstra drepturile de proprietate asupra clipului video, însă după ce-l încarci vei permite Mozilla o licență de utilizare.
  • Dacă clipul tău video include persoane sub 18 ani, ei trebuie să aibă consimțământul părinților pentru ca noi să-l putem folosi.

2. Completează informațiile tale

  • errAttribs('name_required') ?>>Te rugăm să introduci numele tău și să încerci din nou.
  • errAttribs('email_invalid') ?>>Te rugăm să introduci o adresă validă de email și să încerci din nou.
  • errAttribs('file_required') ?>>Te rugăm să alegi un fișier de încărcat.
  • errAttribs('file_too_big') ?>>Ne pare rău, fișierul pe care vrei să-l încarci depășește limita noastră de 100MO. Te rugăm să editezi clipul și să încerci din nou.
  • errAttribs('file_bad_type') ?>>Pentru a asigura o evaluare rapidă, putem accepta doar fișiere .wmv, .mov și .mp4. Te rugăm să încerci din nou cu un format diferit.
  • errAttribs('file_unknown_error') ?>>A intervenit o eroare necunoscută în timpul încărcării fișierului tău. Te rugăm să revizuiești lista de cerințe și să încerci din nou.
(Doar dacă dorim să te contactăm în legătură cu clipul tău video. Altfel, nu va fi vândută sau dată mai departe nimănui.)
(.mov, .wmv, .mp4)

3. Termenii acordului

  • errAttribs('agree_required') ?>>Te rugăm să citești termenii acordului și apoi să bifezi căsuța „Am citit și sunt de acord” pentru a continua cu încărcarea.

Ai obținut consimțământul tuturor celor ce apar în clipul video. Orice clip video trimis către Fastest Firefox va rămâne proprietatea exclusivă a ta și a celor licențiați de către tine. Participând la proiectul Fastest Firefox și complementar cu orice licență open source care o poate avea clipul video, permiți corporației Mozilla Corporation, fundației Mozilla Foundation și afiliaților lor o licență nonexclusivă, irevocabilă, sublicențiabilă, necondiționată, transferabilă, valabilă în întreaga lume, fără redevențe asupra clipului video pentru a putea fi reprodus, codat, stocat, modificat, transmis, publicat, postat, copiat, adaptat, distribuit (prin canale multiple de distribuție), difuzat public sau privat și pentru a efectua toate modificările asupra produselor derivate și ale capturilor de ecran ce sunt legate de clip. De asemenea permiți fiecărui utilizator al saiturilor Mozilla o licență nonexclusivă de a accesa clipul video pe saituri, a-l folosi, a-l copia, distribui și afișa precum și a efectua operații permise de funcționalitatea saiturilor Mozilla. Sunteți de acord ca Mozilla să întreprindă toate cele necesare (sau să nu o facă) în ceea ce privește o posibilă încălcare a drepturilor dumneavoastră morale cu privire la material.

/>

4. Dovedește că nu ești un robot

  • errAttribs('recaptcha_does_not_match') ?>>Informația Captcha pe care ai introdus-o nu se potrivește. Te rugăm să încerci din nou.