Hiekkalaatikon tarkistusjärjestelmä

Mikä on hiekkalaatikko?

Hiekkalaatikko on alue, jossa edistyneet käyttäjät voivat testata uusia lisäosia ennen kuin ne sivuston toimittaja tarkastaa ne yleiseen käyttöön sopivuuden osalta. Hiekkalaatikkoon pääsee käsiksi ottamalla sen käyttöön tilisi asetuksista. Hiekkalaatikossa olevien lisäosien asentamisessa tulisi olla varovainen koska niitä ei ole tarkastettu ja ne voivat vahingoittaa tietokonettasi.

Kuinka saan siirretty lisäosani sivuston julkiselle puolelle?

%s
  1. Lähetä lisäosasi kehittäjien ohjauspaneelista. Lisäosasi ilmestyy välittömästi "hiekkalaatikko"-puolelle Mozilla-lisäosissa ja edistyneet käyttäjät pääsevät testaamaan ja antamaan siitä palautetta. Pääset itse hiekkalaatikkoon ottamalla sen käyttöön tilisi asetuksista.
  2. Ehdota lisäosaasi julkiselle puolelle. Kehittäjien ohjauspaneelissa on linkki sivulle, josta voit ehdottaa lisäosaasi julkiselle puolelle. Ehdotuksen jälkeen lisäosasi odottaa tarkastusta toimittajien tarkastusjonossa.
  3. Toimittaja tarkastaa lisäosasi. Mozillan lisäosatoimittaja asentaa lisäosasi ja testaa sen toiminnan. Toimittaja lukee myös hiekkalaatikon testaajien lisäosasta antamat arvostelut.
  4. Lisäosasi siirretään julkiselle puolelle tai jätetään hiekkalaatikkoon. Toimittaja joko hyväksyy ehdotuksen siirtää lisäosa julkiselle puolelle tai päättää jättää lisäosan hiekkalaatikkoon. Jos lisäosa jää hiekkalaatikkoon, voit ehdottaa sitä uudestaan julkiselle puolelle kun toimittajan ehdottamat muutokset on tehty. Jos lisäosa siirretään julkiselle puolelle sen uudet versiot ilmestyvät edelleen ensin hiekkalaatikkoon. Uudet versiot kuitenkin siirtyvät automaattisesti tarkastusjonoon odottamaan toimittajan tarkistusta.